Super ofertă de la Orange pentru prepay: cum primești 50 GB bonus

de: Răzvan Băltărețu
14 04. 2020

Orange a anunțat o ofertă foarte bună pentru cei care preferă prepay. Cum tot ai nevoie de internet de mare viteză în perioada asta, bonusul cu GB va fi pe placul tău.

Operatorul susține că noua ofertă Orange PrePay le permite clienţilor să rămână acasă în siguranţă, dar conectaţi la tot ceea ce este important pentru ei. Poți beneficia de până la 100 GB pentru tine şi prietenii tăi prin activarea unei opţiuni prepay şi trimiterea de îmbrăţişări virtuale din My Orange.

Clienţii Orange care activează în perioada 14 aprilie – 9 iunie 2020 o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit vor fi recompensaţi automat cu 50 GB bonus. Poți folosi bonusul pentru o perioadă de 30 de zile de la activare.

În ceea ce privește aplicația My Orange, atât cel care trimite îmbrăţişări, cât şi cel care primeste vor fi recompensați cu câte 10 GB bonus pentru 100 de zile, dacă au un număr Orange PrePay activ. Orice client Orange poate participa la campanie, însă abonații Orange pot doar să primescă şi să trimită îmbrăţişări fără a beneficia de bonus.

Indiferent câte mesaje vor fi trimise, se pot cumula maxim 50 GB pe durata campaniei, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB fiecare.

Primești și 10% înapoi

Până pe 28 aprilie, clienţii Orange care aleg să reîncarce cartela PrePay cu minimum 5 euro credit din My Orange, beneficiază de 10% credit înapoi în contul lor. Acesta poate fi folosit pentru trafic de net, apeluri şi mesaje naţionale sau pentru activarea unei opțiuni.

Dacă vrei să treci la prepay, poți comanda o cartelă din magazinul online Are 5 euro credit de bază.

Compania n-a anunțat cât clienți are pe prepay, dar cifrele pe 2019 arată că are 10.941.000 de clienți pentru servicii mobile, fixe și TV. Iar dacă nu te interesează opțiunile de cartelă, telefonie sau internet, aruncă o privire pe Money, alternativa locală la Revolut oferită de operator.